- AICI CALENDARUL EXPEDITIILOR PE 2024 -

Trinidad, Tobago, Santa Lucia

St.Lucia, Tobago, Trinidad - Exotismul la el acasa
14 zile -3750 EUR

(zborurile si taxele aero, cazarile cu MD si transferurile + ghid incluse)

Ziua 1-2: Zbor Romania - St Lucia via Londra.
Cazare la hotel în St. Lucia.

Ziua 3 Turul insulei cu catamaranul
Navigam în jurul insulei St. Lucia acostand de mai multe ori pe parcursul turului. Vom face inclusiv o vizita la vulcanul sulfuros. Vom avea acces chiar cu mașina în craterul acestui vulcan și ne vom plimba printre izvoarele sulfuroase și aburii emanati de vulcan. Vom lua prânzul stil picnic și apoi vom inota în mare.

Ziua 4 Turul insulei
După micul dejun, plecam într-un tur al insulei pentru a vedea faimosul Mt. Pitons, satele rustice specifice, grădinile botanice și baile de namol. Vom gusta romul local și pâinea traditionala de cassava.
După micul dejun ne vom urca în mașinile de teren și vom pleca într-o frumoasa incursiune a insulei strabatand pădurea tropicala, plantatii, ferme și diverse comunități locale. În aceste 3-4 ore ale incursiunii, vom vedea și plaja Grande Anse și coasta insulara a Atlanticului.

Ziua 5 Insula văzută de la inaltime
Astăzi vom admira insula de la înălțime deoarece vom face un tur cu un telescaun specific iar apoi vom cobora cu tiroliana pe un traseu spectaculos. Aventura va dura 4-5 ore, timp în care, asemenea unei păsări, veți vedea de sus luxurianta pădure tropicala.

Ziua 6 - Capitala
Astăzi vom vizita capitala insulei, Castries ocazie cu care putem face și ceva shopping.
După ce vom admira capitala care este desigur cel mai mare oraș de pe insula vom pleca către Tobago.
Cazare la hotel.

Ziua 7 - Turul insulei Tobago
Astăzi vom face turul insulei Tobago pentru a descoperi tot ceea ce are ea mai frumos de oferit.
Vom lua prânzul la Jemma's Treehouse, cel mai renumit restaurant de pe insula. Aici puteți savura preparate traditionale, la care s-au folosit fructe și legume locale, pe care le-ați văzut în timpul turului de-a lungul insulei.
După prânz vom vizita cascade în care ne vom scalda și apoi vom încerca sa cunoaștem obiceiurile locale și populația insulei.
Așadar, pădurile tropicale luxuriante, plajele uluitoare, cascadele și locurile istorice sunt doar câteva dintre motivele pentru care vei considera și aceasta insula din Caraibe, un loc potrivit pentru o binemeritata refacere, o experiența de neuitat.

Ziua 8 Explorarea pădurii tropicale
Astăzi vom părăsi hotelul mai devreme pentru a ne bucura de o zi plină pe insula. Mergem de-a lungul coastei și explorăm Golful Castara unde vom vedea și brutăria tradițională cu cuptor de lut (deschisa doar în anumite zile), dar și alte locuri pitorești situate de-a lungul drumului. Ne oprim și pentru a încerca fructele de pe insulă înainte de a ajunge în cea mai veche pădure protejată din emisfera vestică. Vom strabate pe jos Main Ridge Forest Reserve pentru a descoperi un ecosistem incredibil. În drumul nostru către cascadele 'de argint' vom întâlni o floră și o faună bogata și variata. Dintre viețuitoare putem întâlni crabi, șerpi, iguane și altele dar și o mare varietate de păsări ce vor întregi tabloul idilic cu cântecele lor, printre care si Cocrico, pasărea naționala a statului Tobago.

Ziua 9 Buccoo Reef și Nylon Pool
Astăzi ne vom imbarca pe o barca cu fundul de sticla pentru a putea admira în toată splendoarea ei, întreaga lume marina de sub noi formata din corali și pesti multicolori. Nu vor lipsi nici reprizele lungi de scaldat intr-un cadru parca ireal.

Ziua 10 Trinidad
Dimineața vom pleca către cea de-a treia insula, Trinidad.
Vom vizita sanctuarul de păsări Caroni renumit printre ornitologi. Acesta este o mlaștină de mangrove care acoperă o suprafață de 103 kilometri pătrați. Excursia noastră de aproximativ 4 ore cu barca prin mlaștină, ne va da iarăși posibilitatea sa vedem multe păsări, inclusiv cel mai renumit rezident, ibisul rosu, care este pasărea națională din Trinidad. Această pasăre de foc se arata în fiecare zi în jurul orei 17:00, pentru a se hrăni în amurg.

Ziua 11 Zi de drumetie
După micul dejun vom pleca de-a lungul coastei nordice dincolo de satele Maracas și Blanchisseuse pentru a ajunge la punctul de plecare al călătoriei: un mic sat din pădurea tropicală. Această excursie este ușoară și durează aproximativ 45 de minute. Traseul nostru va fi de-a lungul cursului unui râu puțin adânc și se va termina cu cea mai uimitoare cascadă de aproximativ 20m, ce formeaza o piscină mare pentru scăldat.

Ziua 12 Pitch Lake
Lacul Pitch este cel mai mare depozit natural de asfalt din lume, situat in La Brea, în sud-vestul Trinidadului. Lacul acoperă aproximativ 40 ha și are aproximativ 75 m adâncime. Lacul Pitch este o atracție turistică care atrage anual aproximativ 20 000 de vizitatori.

Ziua 13 Maracas Beach
Azi este zi de relaxare pe cea mai buna plaja din Trinidad, Maracas.
Frumusețea sa - nisip alb, palmieri , ape albastre-verzi și mancaruri stradale populare - atrage iubitorii de plajă și surferii pe aceasta coasta care se întinde pe o distanță de 2 km.

Ziua 14: Zbor spre Bucuresti
Intoarcere acasa.

Tariful include:
• Bilete de avion pentru zborurile interne si internationale
• Taxe de aeroport
• Transferuri
• Ghid
• Cazare in camere duble
• Mese (mic dejun)

 

(*NOTA: programele aflate la categoria Buget, Best Price sau cele aflate in Promotie nu mai beneficiaza de nicio alta reducere sau promotie suplimentara sau cumulata)

Tariful nu include:
• Taxe de viza
• Intrari la obiective turistice
• Supliment de single 320 Euro
• Activitati optionale
• Alte activitati neincluse in program

(function($){ $('video').prop('muted', true) })(jQuery); .video-container { object-fit: fill; }

Call Now

Aici Whatsapp 24/7