- AICI CALENDARUL EXPEDITIILOR PE 2024 -

Patagonia si Tara de Foc, Caretera Austral

Descopera Patagonia, Tara De Foc si Caretera Austral
Aventura la Capatul Lumii!
Un periplu printr-una dintre cele mai putin cunoscute dar cele mai frumoase parti ale lumii
(un program exclusiv Extreme Travel)
Chile, Argentina - Caretera Austral, Patagonia si Tara de Foc
Va propunem trei variante. Varianta scurta, 10 zile, cea clasica de 17 zile precum si Caretera Austral, o varianta spectaculoasa de 20 zile, un program exclusiv Extreme Travel,  care include parcurgerea faimoasei rute 40!
- Patagonia scurt: 10 zile -3000 euro
-  Patagonia si Caretera Austral Clasic: 17 zile  - 3750 euro
- Patagonia Max si Caretera Austral: 20 zile - 4250 euro

 

Fie ca ati invatat la istorie despre marii navigatori ca Magelan, sau stiti povestea lui Charles Darwin si a celebrei sale nave, Beagle, condusa de amiralul Robert Fitz Roy, sau poate in copilarie l-ati citit pe Jules Verne si v-a placut Farul de la Capatul Lumii, sau va amintiti cu emotie serialul Toate Panzele Sus si aventurile Sparantei in Tara de Foc si Ushuaia... toate acestea ne duc cu gandul la aventura, la Patagonia! Acel taram magic aflat La Capatul Lumii.

- INCLUSE -
Toate zborurile Interne si Internationale, taxele de aeroport, transferurile, navigarea  si croazierele, cazarea, plus ghid roman.

Toate Zborurile si taxele de aeroport incluse!
Croaziere Canalul Beagle si Lacul Pehoe incluse
PEISAJE care taie rasuflarea
TREKKING in cele mai frumoase zone de pe Glob
SIGURANTA oferita de anii de experienta
DISTRACTIE echipa faina, locuri faine

Va invitam sa ne insotiti intr-o fantastica expeditie de 14 sau 18 zile zile chiar acolo, La Capatul Lumii.  In aceasta excursie vom vizita doua tari, Argentina si Chile, vom face un tur al capitalei Tango-ului, Buenos Aires, apoi vom zbura acolo unde Atlanticul intalneste Pacificul, catre capitala Tarii de Foc, cel mai sudic oras al planetei, Ushuaia si Capul Horn. Vom strabate faimoasa ruta 40.  Vom naviga pe Canalul Beagle, vizitam coloniile de Pinguini,  apoi plecam catre Los Glaciares si Perito Moreno apoi spre masivul Fitzroy, continuam in Parcul Torres del Paine si navigam cu catamaranul pe lacul Pehoe, urmarim condorii, iar finalul excursiei il vom petrece in superbul Santiago de Chile. Apoi zburam inapoi la Buenos Aires si de acolo inapoi acasa.

Programul detaliat: Circuit Patagonia & Tara de Foc

Rezervari: 0722 826 036 sau la office@extreme-travel.ro sau  Whatsapp 24/7

PATAGONIA SI TARA DE FOC
BEST BUGET: 10 ZILE - 3000 euro
(OPTIONAL: VIZITA LA CASCADA IGUAZU +500eur)


Ziua 1-2 : Bucuresti - Buenos Aires

Zbor Bucuresti - Buenos Aires.
Daca permite timpul o escala de o zi pentru vizitarea la pas a capitalei Tangoului.

Ziua 3 : Zbor Buenos Aires - El Chalten
Dimineata - zbor catre Patagonia la El Chalten
De acolo transfer circa 250 km prin pampas pana la poalele Anzilor la El Chalten

Ziua 4 : Parcul Los Glaciares
Vom face astăzi un traseu in Parcul Los Glaciares, pana la baza lui Mt. Fitzroy, spectaculosul varf
Patagonez, atat de dificil de escaladat.

Ziua 5 : El Chalten – El Calafate - Perito Moreno
Prin pampasul Argentinian drumul continua printre lacuri albastre pana la El Calafate.
Vom incheia ziua cu o vizita la celebrul ghetar Perito Moreno. Vom innopta in El Calafate.

Ziua 6 : El Calafate - Ushuaia
Zbor La Ushuaia. Ushuaia este situata pe malul canalului Beagle la 55 grade latitudine sudica fiind capitala provinciei argentiniene Tierra del Fuego.

Ziua 7: Ushuaia
Navigatie de ½ zi pe canalul Beagle la colonia de Pinguini

Ziua 8,9 :Ushuaia- Buenos Aires
Zbor la Buenos Aires. Vizita la pas a centrului capitalei Argentinei (cca 2 ore). Pentru cine doreste vizitarea obiectivelor mai indepartate, recomandam autobusul turistic (neinclus in tariful excursiei)

Ziua 10 : Buenos Aires-Bucuresti

Ushuaia - La Capatul Lumii
Santiago de Chile
La Trekking in Patagonia
Tango in Buenos Aires

PATAGONIA si CARETERA AUSTRAL
CLASIC 17
17 zile - 3750 euro


Ziua 1-2 : Bucuresti – Santiago de Chile
Zbor Bucuresti. Santiago de Chile.
Vizita capitalei statului Chile.

Ziua 3 : Santiago de Chile - Puerto Mont-Puerto Varas-Osorno
Dimineata - zbor catre poarta de intrare in Patagonia Chiliana : Puerto Mont
Dupa amiaza vom parcurge un circuit printr-un peisaj de o frumusete rara, lacuri albastre, vulcani cu varfurile inzapezite si cascade tunatoare. Vom naviga pe apele fermecate ale lacului Todos Los Santos, avand in fundal conul perfect al frumosului vulcanului activ Osorno si apoi vom admira vijeliosele cascade Petrohue. La finalul acestei frumoase excursii vom înnopta in Puerto Varas

Ziua 4 : Puerto Varas - Chaiten
Astăzi intram intr-una dintre cele mai putin cunoscute zone din Patagonia, singura artera rutiera, fiind așa numita „Carretera Austral”, o șosea care duce către capătul lumii. Vom parcurge in prima zi 240km pana Chaiten un mic sat port, evacuat acum cativa ani în totalitate, datorita eruptiei vulcanului Corcovado.

Ziua 5-6: Chaiten - Puyuhuapi
Continuam aventura noastra australa astazi, pana la pitorescul catun Puyuhuapi, situat pe malul unui fiord. Aici vom vizita Parcul National Queula

Ziua 7 : Puyuhuapi – Villa Cerro Castill
Plecăm mai departe, către Cohaique, cea mai mare localitate din regiune, si apoi mai departe pana Cerro Castillo, un mic sat de munte, unde vom avea ocazia sa ne cazam la o ferma si sa savuram o delicioasa friptura de miel la protap.

Ziua 8 : Villa Cerro Castillo - Puerto Rio Tranquilo
Astazi vom continua pe malul Lacului General Carrera, marele lac cu ape turcoaz impartit intre Argentina si Chile. Vom vizita dupa amiaza minunatele formatiuni sculptate in marmura de catre natura.

Ziua 9: Puerto Rio Tranquilo - Calleta Tortel
Ne vom continua drumul catre sud, prin Cochrane, capitala celei mai izolate regiuni din Chile si de aici mai departe pana la pitoreasca Calleta Tortel, un sat port pierdut in imensitatea Patagonie.

Ziua 10 : Caleta Tortel - Villa O’Higgin
Parcurgem astazi ultimul tronson al „Carreterei Austral” pana la izolata localitate Villa O’Higgins.

Ziua 11 - 12: Villa O’Higgins – Candelario Mancilla - Lago del Desierto – El Chalten
Masinile noastre nu mai pot inainta de aici. Urmează o aventura de 2 zile printr-o zona de o sălbăticie și o frumusețe rara.
Vom traversa lacul O'Higgins debarcand la Candelario Mancilla unde vom innopta la singura ferma din aceasta zona extrem de izolată.
A doua zi ne așteaptă 20 km de drum forestier si 7 km de poteca pana la Lago del Desierto un alt lac pe care îl vom traversa cu barca. Pe malul celălalt vom reveni la civilizatiesi de aici cu o masina urmand sa parcurgem cei 50 km de drum de macadam prin Parcul Los Huemules catre El Chalten.
Cazare la El Chalten.

Ziua 13 : El Chalten – Parcul Los Glaciares
Vom face astăzi un traseu in Parcul Los Glaciares, pana la baza lui Mt. Fitzroy, spectaculosul varf Patagonez, atat de dificil de escaladat.

Ziua 14 : El Chalten – El Calafate - Perito Moreno
Prin pampasul Argentinian drumul continua printre lacuri albastre pana la El Calafate. Vom incheia ziua cu o vizita la celebrul ghetar Perito Moreno.
Vom innopta in El Calafate.

Ziua 15 : El Calafate - Buenos Aires
Zbor spre Buenos Aires si timp liber.

Ziua 16 : Buenos Aires
Vizita la pas a centrului capitalei Argentinei (cca 2 ore). Pentru cine doreste vizitarea obiectivelor mai indepartate, recomandam autobusul turistic (neinclus in tariful excursiei)

Ziua 17 - 18: Zbor Buenos Aires-Bucuresti
Bun venit acasa!

HARTA TRASEULUI - Click pentru marire
Navigatie pe Canalul Beagle
Ghetarul Perito Moreno

TARA DE FOC, PATAGONIA
SI CARETERA AUSTRAL
MAX 20
20 zile - 4250 euro


Ziua 1 : Bucuresti – Santiago de Chile
Zbor Bucuresti. Santiago de Chile.

Ziua 2 : Santiago de Chile
Vizita capitalei statului Chile.

Ziua 3 : Santiago de Chile - Puerto Mont-Puerto Varas-Osorno
Dimineata - zbor catre poarta de intrare in Patagonia Chiliana : Puerto Mont
Dupa amiaza vom parcurge un circuit printr-un peisaj de o frumusete rara, lacuri albastre, vulcani cu varfurile inzapezite si cascade tunatoare. Vom naviga pe apele fermecate ale lacului Todos Los Santos, avand in fundal conul perfect al frumosului vulcanului activ Osorno si apoi vom admira vijeliosele cascade Petrohue. La finalul acestei frumoase excursii vom înnopta in Puerto Var

Ziua 4 : Puerto Varas - Chaiten
Astăzi intram intr-una dintre cele mai putin cunoscute zone din Patagonia, singura artera rutiera, fiind așa numita „Carretera Austral”, o șosea care duce către capătul lumii. Vom parcurge in prima zi 240 km pana Chaiten un mic sat port, evacuat acum cativa ani în totalitate, datorita eruptiei vulcanului
Corcovado

Ziua 5 -6: Chaiten - Puyuhuapi
Continuam aventura noastra australa astazi, pana la pitorescul catun Puyuhuapi, situat pe malul unui fiord. Aici vom vizita Parcul National Queulat.

Ziua 7 : Puyuhuapi – Villa Cerro Castillo
Plecam mai departe, catre Cohaique, cea mai mare localitate din regiune, si apoi mai departe pana Cerro Castillo, un mic sat de munte, unde vom avea ocazia sa ne cazm la o ferma si sa savuram o delicioasa friptura de miel la protap.

Ziua 8 : Villa Cerro Castillo - Puerto Rio Tranquilo
Astazi vom continua pe malul Lacului General Carera, marele lac cu ape turcoaz impartit intre Argentina si Chile. Vom vizita dupa amiaza minunatele formatiuni sculptate in marmura de catre natura.

Ziua 9 : Puerto Rio Tranquilo - Caletta Tortel
Ne vom continua drumul catre sud, prin Cochrane, capitatla celei mai izolate regiuni din Chile si de aici mai departe pana la pitoreasca Calleta Tortel, un sat port pierdut in imensitatea Patagoniei.

Ziua 10 : Caleta Tortel - Villa O’Higgins
Parcurgem astazi ultimul tronson al „Careterei Austral” pana la izolata localitate Vill O’Higgins.

Ziua 11-12 : Villa O’Higgins – Candelario Mancilla - Lago del Desierto – El Chalten
Masinile noastre nu mai pot inainta de aici. Urmează o aventura de 2 zile printro zona de o sălbăticie și o frumusețe rara.
Vom traversa lacul O'Higgins debarcand pe malul Argentinian la Candelario Mancilla unde vom inopta la singura pensiune din aceasta zona extrem de izolată.
A doua zi ne așteaptă câțiva km de drum de macadam pe care ii vom parcurge cu un Jeep și 2 ore de trekking pana la Lago del Desierto un alt lac pe care îl vom traversa cu barca. Pe malul celălalt vom reantalni mașinile noastre care vor trebui sa faca un ocol de peste 1000km pentru ajunge aici. Pana la El Chalten avem de parcurs 40 km prin Parcul Los Huemules. Cazare la El Chalten.

Ziua 13 : El Chalten – Parcul Los Glaciares
Vom face astăzi un traseu in Parcul Los Glaciares, pana la baza lui Mt. Fitzroy, spectaculosul varf Patagonez, atat de dificil de escaladat.

Ziua 14 : El Chalten – El Calafate - Perito Moreno
Prin pampasul Argentinian drumul continua printre lacuri albastre pana la El Calafate.
Vom incheia ziua cu o vizita la celebrul ghetar Perito Moreno.
Vom inopta in El Calafate.

Ziua 15 : El Calafate - Ushuaia
Zbor La Ushuaia. Ushuaia este situata pe malul canalului Beagle la 55 grade latitudine sudica fiind capitala provinciei argentiniene Tierra del Fuego

Ziua 16 : Ushuaia
Navigatie de ½ zi pe canalul Beagle la colonia de Pinguini

Ziua 17-18 : Ushuaia- Buenos Aires
Zbor la Buenos Aires. Vizita la pas a centrului capitalei Argentinei (cca 2 ore). Pentru cine doreste vizitarea obiectivelor mai indepartate, recomandam autobusul turistic (neinclus in tariful excursiei)

Ziua 19-20: Buenos Aires-Bucuresti
Zbor catre casa.

DETALII TARIF:

PATAGONIA 10 ZILE

Pretul include:
• Biletele de avion pentru cursele interne si internationale pe ruta : OTP-BUE-FTE-USH-BUE-OTP
• Taxele de aeroport
• Transferuri + transport auto pe ruta : El Calafate-El Chalten-El Calafate
• Croaziera 1/2 zi pe canalul Beagle
• Ghid local
• Cazare in camera dubla(partaj) la hotel 3*/pensiune/apartament
• Micul  dejun ( doar unde este inclus gratuit impreuna cu cazarea)

Pretul nu include:

• Taxele de intrare la muzee si in rezervatii
• Croaziera pe Lago Argentino*(la programul de 14 zile )
• Alte activitati in afara celor incluse in program
• Alte mese in afara celor incluse in program
• Supliment single 300 Euro
• Asigurari de calatorie (recomandam medicala si Storno)

 

Optional pentru zi suplimentara (fara ghid si fara taxele de intrare) : Cascada Iguazu (500 EUR)9

 

Pretul este calculat pentru inscrieri individuale in conditiile formarii unui grup de minim 6 persoane
Important: Ghidul este asigurat pentru grup. La cerere expersa, putem asigura si ghid individual. Va rugam soliciati oferta.
Pentru inscrieri de grup (mai mult de 4 persoane) – oferte speciale

 

Rezervari si info:
0722 826 036
0720 100 587
office@extreme-travel.ro

DETALII TARIF:

CARETERA AUSTRAL 17 ZILE

Pretul include:
• Biletele de avion pentru cursele interne si internationale pe ruta : OTP-SCL-PMC; FTE-BUE-OTP
• Taxele de aeroport
• Transferuri + transport auto pe ruta : Puerto Mont-Villa O'Higgins cu microbus privat; Lago del Desierto-El Calafate cu microbus sau autocar public
• Transport  Nava Lago O'Higgins, Lago Del Desierto
• Insotitor de grup roman pe toata durata calatoriei
• Cazare 15 nopti in regim de partaj la : cabana(7n), ferma(1n), cort tip dome(1n), pensiune sau hotel 3*(6 n)
• Cazare cort tip dom, la Cerro Castilio
• Micul  dejun ( doar unde este inclus gratuit impreuna cu cazarea)

Pretul nu include:
• Taxele de intrare la obiectivele turistice
• Masa
• Suplimentul pentru camera single 250 Euro
• Activitatile optionale si alte activitati decat cele incluse
in program
• Asigurarile

Optional pentru zi suplimentara (fara ghid si fara taxele de intrare) : Cascada Iguazu (500 EUR)

Pretul este calculat pentru inscrieri individuale in conditiile formarii unui grup de minim 6 persoane
Important: Ghidul este asigurat pentru grup. La cerere expersa, putem asigura si ghid individual. Va rugam soliciati oferta.
Pentru inscrieri de grup (mai mult de 4 persoane) – oferte speciale.
.

Rezervari si info:
0722 826 036
0720 100 587
office@extreme-travel.ro

DETALII TARIF:

CARETERA AUSTRAL 17 ZILE

Pretul include:
• Biletele de avion pentru cursele interne si internationale pe ruta : OTP-SCL-PMC;FTE-USH-BUE-OTP
• Taxele de aeroport
• Transferuri + transport auto pe ruta : Puerto Mont-Villa O'Higgins cu microbus privat; Lago del Desierto-El Calafate cu microbus sau autocar public
• Transport  Nava Lago O'Higgins, Lago Del Desierto
• Insotitor de grup roman pe toata durata calatoriei
• Cazare 17 nopti in regim de partaj la : cabana(7n), ferma(1n), cort tip dome(1n), pensiune sau hotel 3*(8 n)
• Micul  dejun ( doar unde este inclus gratuit impreuna cu cazarea)

Pretul nu include:
• Taxele de intrare la obiectivele turistice
• Masa
• Suplimentul pentru camera single 400 Euro
• Activitatile optionale si alte activitati decat cele incluse
in program
• Asigurarile

Optional pentru zi suplimentara (fara ghid si fara taxele de intrare) : Cascada Iguazu (500 EUR)

 

Pretul este calculat pentru inscrieri individuale in conditiile formarii unui grup de minim 6 persoane
Important: Ghidul este asigurat pentru grup. La cerere expersa, putem asigura si ghid individual. Va rugam soliciati oferta.
Pentru inscrieri de grup (mai mult de 4 persoane) – oferte speciale

Rezervari si info:
0722 826 036
0720 100 587
office@extreme-travel.ro

Buenos Aires - Plaza de Mayo
Mount FitzRoy - Patagonia
Farul de la Capatul Lumii
Torres del Paine - Cuernos del Paine
Coloniile de Pinguini in Tara de Foc
Ghetarul Perito Moreno
(function($){ $('video').prop('muted', true) })(jQuery); .video-container { object-fit: fill; }

Call Now

Aici Whatsapp 24/7