- AICI CALENDARUL EXPEDITIILOR PE 2023 -

SAFARI SI PLAJA IN INSULE EXOTICE

AVENTURA IN SAFARI SI APOI RELAXARE IN INSULE EXOTICE
ZANZIBAR SI LAMU

Toate programele includ zborurile, taxele de aeroport, taxele de parc si de rezervatii, pensiune completa in safari, ghid, etc..

KENYA  Best Deal  11 zile, 2300 Euro

Safari in rezervatiile Masai-Mara,

Naivasha + 4 zile în exoticul Zanzibar

Ziua 1-2: Zbor București - Nairobi
Cazare la hotel 3* (exceptand  cazul in care zborul ajunge dimineata
Imbarcare in mașinile 4X4 pentru safari (inseamna „calatorie”in Swahili).
Ceea ce ați văzut pana acum la Discovery TV sau la Animal Planet, veți vedea acum cu ochii voștri. Aceste rezervații sunt printre cele mai renumite din Africa.

Vom vedea in mediul lor natural elefanți, hipopotami, rinoceri, bivoli, zebre, antilope, girafe, struți, vulturi, lei, leoparzi, gheparzi, hiene, crocodili, maimuțe si multe alte animale.

Prima rezervatie este „Maasai Mara”. Pana acolo avem de parcurs 150 km pe sosea asfaltata si 80 de km de drum neasfaltat. Transferul dureaza 4-5 ore. Pe traseu vom lua masa de prânz tip picnic .
Cazare la Lenchada Tented Camp.

Ziua 3: Vom petrece toata ziua explorând rezervația „Masai Mara”, cel mai frumos sanctuar kenyan al vieții sălbatice (peste 450 de specii de animale au fost înregistrate aici). Masai Mara este o o continuare de fapt a rezervației Serengeti din Tanzania. Numita astfel după războinicii Massai (locuitorii tradiționali) si după descrierea acestora a zonei văzuta de la înălțime - "Mara", care in limba Maa (limba Masai) înseamnă „pestriț", aceasta este faimoasa pentru populația sa excepționala de feline si pentru "Marea Migrație" anuala a zebrelor, gazelelor Thomson si antilopelor Gnu din Serenegeti.

Milioanele de Antilopele Gnu reprezintă specia cea mai numeroasa din ecosistemul Mara-Serenegeti. În jurul lunii iulie a fiecărui an, aceste animale dizgrațioase migrează într-o turma uriașa la nord de câmpiile Serengeti în căutare de pășune proaspăta, si revin la sud în jurul lunii octombrie. Marea Migrație este unul dintre cele mai impresionante fenomene din întreaga lume animala, care implica un număr enorm de ierbivore, care atrag după ele si numeroși paradatori, in special lei si hiene.

Peste 450 de specii de pasări au fost identificate în parc, printre care vulturi,berze marabu,pasări secretar si struți. Cazare la Lenchada Tented Camp.

Ziua 4: Dupa inca o vizita matinala a rezervatiei si o oprire optionala la un sat de Masai,vom pleca catre urmatoarea destinatie : Lake Naivasha. Astazi avem de parcurs din nou cei 80 km de drum neasfaltat si cca 100 de km de sosea asfaltata. Lake Naivasha, este un frumos lac cu apa dulce pe care optional se poate face o plimbare cu barca, printre hipopotami si numeroase pasari viu colorate. Ne vom caza la un tented camp sau pensiune în imediata apropiere a lacului Naivasha.

Ziua 5: Dimineata optional vom vom face o vizita în parcul „Hells gate” unul din putinele rezervatii unde se poate circula pe jos sau cu bicicleta (optional). Numele parcului este datorat activitatii vulcanice din zona și canionului care parca face legătura cu strafundurile pământului.
Intoarcere la Nairobi (cca 100km pe drum asfaltat). Cazare la Nairobi.|

Ziua 6-10:  Zbor Nairobi-Zanzibar.
Zanzibar-insula mirodeniilor, giuvaierul coroanei Africii de est, va asteapta sa va relaxati la umbra palmierilor de pe plajele sale cu nisip fin de culoare alba. Apele calde ale Oceanului Indian va asteapta sa inotati alaturi de delfini si sa va scufundati pentru a admira recifurile de corali. Cazare in bungalow-uri.  Optional vizitarea Stone City, “Orasului de Piatra” ,monument Unesco. Diverse activitati optionale: scuba diving,ture cu barca la coloniile de delfini sau la insulitele din jur,etc.

Ziua 10-11: Transfer aeroport
Zbor Zanzibar-Nairobi-Bucuresti.

 

Pretul include:
● Biletele de avion pentru cursele interne si internationale
● Taxele de aeroport
● Taxele de intrare in rezervatii
● Transferuri + transport auto in partaj pana la 6 persoane (la cerere, contra cost se poate obtine o masina de safari doar pentru grupul nostru, in cazul in care acesta este mai mic de 6 persoane)
● Ghid local vorbitor de limba engleza in safari si pe durata transferurilor.
● Cazare in camera dubla
● Masa pensiune completa in Maasai Mara  si mic dejun in rest

 

Pretul nu include:
● Taxele de viza (50USD)
● Pastilele contra malariei.
● Vaccinurile, recomandate dar nu obligatorii (febra galbena,hepatita,febra tifoida)
● Alte mese decat cele specificate in program
● Bauturile alcoolice si nealcoolice
● Suplimentul pentru camera single 300 euro
● Asigurarea de calatorie (recomandam medicala si storno)
● Orice alte servicii solicitate de turisti, dar nespecificate in program

(*NOTA: programele aflate la categoria Buget, Best Price sau cele aflate in Promotie nu mai beneficiaza de nicio alta reducere sau promotie suplimentara sau cumulata)

Programe conexe

Vedeti si 🡒

Ascensiune si safari

Kilimanjaro si/sau Mount Kenya apoi Safari

CIRCUITE SAFARI

Circuite Safari in faimoase parcuri Africane. 

Aventura SAFARI si Plaja in Insule

(function($){ $('video').prop('muted', true) })(jQuery); .video-container { object-fit: fill; }

Call Now

Aici Whatsapp 24/7