- AICI CALENDARUL EXPEDITIILOR PE 2024 - 2025 -

VENEZUELA

VENEZUELA - CIRCUIT 14 ZILE
Muntii Anzi, Cascada Angel şi arhipelagul Los Roques
16 zile - PROMO 3500 Euro

Include: ZBORURI, TAXELE AEROport, TRANSFERURI, transport, cazari, mic dejun,  ghid

 


PROGRAMUL DETALIAT AL CIRCUITULUI VENEZUELA:

Ziua 1-2:
Zbor Bucuresti- Caracas (Maiquetia), transfer la hotel pe malul Marii Caraibelor.

Ziua 3:
Zbor in parcul national Canaima. Ajungem in satul indienilor cu acelasi nume, unde un ghid local din tribul pemon ne asteapta si ne va conduce in tabara. Dupa pranz vom pleca intr-o excursie cu piroga pe laguna Canaima catre insula  Anatoly. Traseul nostru va patrunde dincolo de panza unor superbe cascade si va strabate desisul padurii tropicale. Cazare la bungalowuri.

Ziua 4:
Dimineata ne vom imbarca din nou in piroga cu motor – kuriara, si vom porni in amonte pe raul Churun in cautarea celebrei cascade Angel. Raul care formeaza din cand in cand mici cascade, ne conduce prin peisajul “avatarian” printre profilurile stranii ale “tepuilor”, cei mai vechi munti de pe planeta. Dupa pasajul prin Devil Canyon, care ne va ridica nivelul de adrenalina, vom acosta si vom patrunde in padurea tropicala pentru un traseu de o ora pana la baza celei mai mari caderi de apa din lume : Cascada Angel. Peisajul iti taie rasuflarea si numai atingerea stropilor  fini de apa te face sa realizezi ca ceea ce vezi este aievea. Si asa cum sta bine unor expolratori, vom petrece noaptea in hamace,in mijlocul junglei.

Ziua 5:
Dupa micul dejun, vom relua in sens invers traseul nostru cu piroga.
Dupa amiaza, optional  se poate  survola  caderea de apa sau face o altă excursie deosebita de o zi  este excursia la Kavak Canyon, unul dintre cele mai înguste canioane din lume.  Ghidati de indienii locali, veţi naviga  şi înota prin canion pana  la cascada ascunsa  Kavak.

Ziua 6-7: DELTA ORINOCO

Ziua 8:
Dimineata vom zbura la Merida in inima muntilor Anzi, capitala sporturilor de aventura. Amatorii de adrenalina pot sari cu parapanata deasupra canionului Chama , pot cobora cu barca pe rauri involburate sau pot aluneca pe tirolyana printre coroanele arborilor. Cei mai putin aventurieri poa alege o plimbare calare sau pe bicicleta, in mijlocul naturii.
Cazare la pensiune (Posada Mama Tilla sau similar).

Ziua 9:
Sporturi extreme sau mai putin extreme la alegere: salt cu parapanta, canioning, calorie, ATV sau mountain-bike.
Cazare la pensiune (Posada Mama Tilla sau similar).

Ziua 10:
Astazi vom face o mica drumetie pana la izvoarele termale unde ne putem scalda, apoi vom putea lua un pranz(neinclus in pret) traditional. Dupa masa vom urca cu masina pana la Eagle Pass ( 4047 de metri altitudine ) şi staţia de cercetare biologică unde puteti  vedea Condorul  andin, una dintre cele mai mari pasari din lume, cu o anvergură de peste trei metri.  Optional se poate vizita cel mai inalt complex de observatoare astronomice din lume.
Cazare la castelul “San Ignacio”.

Ziua 11:
Pornim  dimineaţa devreme pentru a descoperi  micul oraş Mucuchies, care a fost fondat în 1596 de spanioli pe locul  asezarii tribului  indian  pre-hispanic Chama.  Doritorii au  oportunitati pentru trekking lejer sau echitatie in zona  lacurior glaciare (Mucubaji sau Laguna Neagra), observand  incredibila varietate de flori si vegetatie  montana.  Cu putina sansa putem observa unica pasare Colibri de mare altitudine sau Condorul andin. Spre seara transfer la Barinas si zbor la Caracas.
Cazare la hotel pe coasta Caraibelor .

Ziua 12-15:
Dimineata zbor catre arhipelagul Los Roques, pe insula Gran Roque.
Cazare la Posada “Acquamarina”.
Aici veti intalni un adevarat paradis, zilnic vizitand cate una din insulitele nelocuite ale superbului arhipelag.
Relaxare la plaja, scuba diving si diverse excursii optionale.

Ziua 16-17:
Zbor Caracas si apoi Bucuresti.

Pretul include:
- Biletele de avion pt cursele interne si internationale
- Taxele de aeroport
- Transferuri +tansport auto
- Cazare camera dubla
- Ghid roman
- Masa : pensiune completa in Canaima  si  Los Roques , mic dejun in rest
Pretul nu include:
- Taxele de intrare la muzee si in rezervatii
- Suplimentul pentru camera single 240 euro
- Alte activitati decat cele incluse in program
- Asigurari de calatorie (recomandam medicala si Storno)

 

(function($){ $('video').prop('muted', true) })(jQuery); .video-container { object-fit: fill; }

Call Now

Aici Whatsapp 24/7