- AICI CALENDARUL EXPEDITIILOR PE 2024 - 2025 -

Columbia – Circuit 14 zile

Columbia: Circuit Best Of Columbia
Circuit 14 zile - 3500 Euro
(Include: zborurile, taxele aero, transferurile, cazari, masa md, ghid roman)

Ziua 1,2: Zbor Otopeni - Bogotá
Transfer hotel.

Ziua 3: Bogotá
Zbor Otopeni – Bogota . Tur panoramic prin centrul istoric al Bogotei, numit si „La Candelaria”. Se va vizita Muzeul Aurului. Acolo sunt expuse circa 34.000 de piese de aur prehispanice si peste 25.000 de obiecte precolumbiene. Ulterior vom vizita Casa. de la Moneda și Donația Botero, unde sunt expuse operele de artă ale lui Fernando Botero, un artist columbian recunoscut la nivel internațional în pictură, desen și sculptură. Turul se va încheia cu un tur panoramic de la Marco de la Plaza de Bolívar: Catedrala, The Casa Nariño (Președinția Columbiei), Palatul Lievano (Primăria din Bogota) și Palatul Justiției.
Ascensiune pe Cerro Monserrate.
Monserrate (numit după muntele omonim catalan Montserrat) este un munte înalt de peste 3000 de metri înălțime care domină centrul orașului Bogotá. Acolo există o biserică (construită în secolul al XVII-lea) cu un altar, închinat lui El Señor Caído („Domnul căzut”).
Muntele, considerat deja sacru din vremurile precolombiene, când zona era locuită de indigenii Muisca, este o destinație de pelerinaj, precum și o atracție turistică majoră. Pe lângă biserică, pe varf mai sunt restaurante, magazine de suveniruri și multe alte facilități turistice.. Monserrate poate fi accesat cu o telecabină cunoscută sub numele de teleférico, cu funicularul sau pe jos, calea preferată de catre pelerini. Centrul orașului Bogotá este vizibil cu fața spre vest, de acceea aici este o locatiee populară pentru a privi apusul peste oraș.
Cazare in Bogota

Ziua 4: Bogotá – Villa de Leyva
Mic dejun la hotel. Călătoria va începe în Bogotá îndreptându-ne către Zipaquirá, unde se află unul dintre principalele obiective turistice din Columbia, maiestuoasa Catedrală de sare construită la 180 de metri adâncime dintr-o mină de sare. Dupa pranz, lecare spre Villa de Leyva, trecând pe lângă Podul Boyacá (Puente de Boyacá), unde a avut loc cea mai importantă bătălie pentru declararea
independenței Columbiei. În acea perioadă, acest episod a inspirat și luptele pentru independență din Venezuela și Ecuador. Sosire la Villa de Leyva. Acesta este un oraș reprezentativ în Columbia datorită istoriei, arhitecturii și atmosferei boeme pe care le reprezintă. Se află la 177 km distanță de Bogotá, iar în ciuda rolului său în istoria politică trecută a țării, este atât de bine conservată încât pare să fie înghețat în timp. Cazare in Villa de Leyva.

Ziua 5: Villa de Leyva - Medelin
Mic dejun. Transfer cu autocarul 390 km, catre Medelin. Medelin, candva unul dintre cele mai
periculoase orase din lume, este acum un oras modern si sigur. Cazare in Medelin.

Ziua 6: Medelin
Vom vizita unul dintre cele mai frumoase locuri din Columbia: Monolitul El Peñol și orasul Guatapé.
Vom călători de la Medellín până în oraș și de acolo până la prima oprire: scările care vă vor duce la punctul de belvedere Piedra del Peñol, de unde veți admira un peisaj superb. Apoi vom vizita vizita orașul Guatapé, vom face o excursie cu barca în jurul lagunei și va veți bucura de un prânz tradițional delicios.
Cazare in Medelin.

Ziua 7: Ferma de cafea și Izvoarele Termale
Mic dejun.  Transfer cu autocarul 200 km pana in Valea Cocora. Asatazi vom vizita o fermă de cafea și veti afla de ce cafeaua columbiană este cunoscută drept cea mai bună din lume. După un prânz local gustos, vom vom merge la niste cascade si veți putea înota în bazine cu izvoare termale.
Cazare în Armenia.

Ziua 8: Salento & Valle de Cocora
După micul dejun, vom face o plimbare ecologică (călare de aproximativ 2 ore) timp în care vă veți bucura de peisaje pitorești printre palmierii “de ceară” care pot crește până la 70 de metri. Astăzi vom manca la pranz păstrăvul tipic servit cu “platanos” într-un restaurant frumos din valea Cocora.
După-amiaza vom merge în oraselul Salento pentru o scurtă plimbare până la punctul de belvedere.
Cazare in Armenia.

Ziua 9: Cali
Mic dejun si transfer 220 km cu autocarul la Cali – capital salsei. Dupa check inn vom vizită la cele mai reprezentative obiective ale orașului precum Biserica San Antonio și punctul de belvedere al orașului, Monumentul lui Sebastián de Belalcázar, Parcul „El Gato del Rio”, Biserica La Merced, Catedrala, Piața Caycedo, etc.
Turul se va încheia într-una dintre cele mai bune școli de salsa din oraș, unde vei avea o oră de curs cu profesori campioni la acest gen.
Cazare in Cali.

Ziua 10: Santa Maria
Dimineata zbor Cali - Santa Marta, via Bogota. Sosire în Santa Marta, primire și asistență pe Aeroportul Internațional Simón Bolívar. Transfer la hotel si check-in. Pranzul si după-amiaza, tur de oraș trecând pe principalele bulevarde și vizitând Quinta de San Pedro Alejandrino, o veche moară de zahăr unde Simon
Bolivar și-a petrecut ultimele zile.
Aici pot fi apreciate trei colecții diferite: colecția istorică, colecția modernă și grădina botanică. Vizită la Catedrala Bazilica Mică și Muzeul Aurului sau Casa Vamală, unde eliberatorul Simón Bolívar și-a petrecut și câteva zile importante din viața sa. Acolo poate fi observată o colecție extraordinară, care pune în context moștenirea culturală a orașului și a țării precum și o frumoasă casă colonială restaurată care invită la explorarea trecutului și prezentului Santa Marta. Întoarcere la hotel.
Cazare in Santa Marta.

Ziua 11: Santa Marta - Parcul Natural Tayrona
Mic dejun la hotel. Plecare către Parcul Natural Tayrona -la aproximativ 45 de minute de Santa Marta, un sanctuar natural cu o varietate de ecosisteme fascinante. După ce vom trece de sectorul Canaveral, ne vom începe plimbarea prin pădurea tropicală uscată și umedă până ajungem în sectorul Recifelor și la Cabo San Juan pentru a face o baie răcoritoare în Marea Caraibelor. Pranz. Dupa-amiaza intoarcere la hotel.
Cazare in Santa Marta.

Ziua 12: Santa Marta - Cartagena
Mic dejun la hotel. Transfer auto de la Santa Marta la (Durata aproximativ 4 ore). Sosire la Cartagena. Check in la hotel.
Tur de oras. Sosire in Varful Popei de unde veti avea o priveliste completa asupra orasului, vizita ghidata la manastire si biserica. Mai târziu, vizită la Castelul San Felipe de Barajas, cea mai importantă lucrare de inginerie militară a Spaniei din America, care a protejat orașul de atacurile piraților.
La finalul acestei vizite, intoarcere pe Bulevardul Santander de unde pot fi observate bastioanele si zidurile centrului istoric.
Vizită la centrul meșteșugăresc Las Bóvedas.

Ziua 13: Santa Marta – Parcul natural Tayrona
Mic dejun la hotel. Plecare către Parcul Natural Tayrona -la aproximativ 45 de minute de Santa Marta, un sanctuar natural cu o varietate de ecosisteme fascinante. După ce vom trece de sectorul Canaveral, ne vom începe plimbarea prin pădurea tropicală uscată și umedă până ajungem în sectorul Recifelor și la Cabo San Juan pentru a face o baie răcoritoare în Marea Caraibelor. Pranz. Dupa-amiaza intoarcere la hotel.
Cazare in Santa Marta.

Ziua 13:  Cartagena
Transfer la portul Marina Santa Cruz de unde vom lua o barcă către Islas Rosario. Barca va merge de-a lungul Fortului San Fernando din Boca Chica. Pe Insulă vom fi întâmpinat cu un cocktail și vom avea ocazia să vă bucurați de alte activități opționale, cum ar fi plimbări ecologice, caiac printre mangrove,
ciclism, scufundări, masaj și o vizită la „Laguna Encantada”.

Ziua 14,15: Zbor Cartagena-Otopeni

 

Pretul include:
• Biletele de avion pentru cursele interne si internationale
• Taxele de aeroport
• Transferuri + transport auto
• Ghid roman pe toata durata calatoriei
• Cazare in camera dubla 3* (la hotel), pensiune sau ferma.
• Masa mic dejun

Pretul nu include:
• Taxele de intrare la obiective, muzee si in rezervatii
• Suplimentul pentru camera single 400 Euro
• Asigurare de calatorie, (recomandam medicala si storno)
• Activitatiile optionale sau alte activitati decat cele incluse in program

(*NOTA: programele aflate la categoria Buget, Best Price sau cele aflate in Promotie nu mai beneficiaza de nicio alta reducere sau promotie suplimentara sau cumulata)

 

(function($){ $('video').prop('muted', true) })(jQuery); .video-container { object-fit: fill; }

Call Now

Aici Whatsapp 24/7