- AICI CALENDARUL EXPEDITIILOR PE 2024 -

ISLANDA – Circuit Islanda

ISLANDA - CIRCUIT ISLANDA
Circuit in Islanda - Descopera tara Ghetii si a Focului -
13 zile - 3500 euro

Include: zborurile, taxele aero, TRANSFERURI, cazari, MIC DEJUN, ghid

 

CIRCUIT ISLANDA 13 ZILE

Ziua 1 - Reykjavík
Ajungem la Keflavík și luam FlyBus pentru a merge să ne cazam.
Zi libera pentru a explora Reykjavík și a vizita muzee, galerii, magazine și piscine cu apa geotermala.

Ziua 2 - Reykjavík – Golden Circle – Reykjavík
Azi vom face cel mai popular tur de o zi din Islanda: Golden Circle – cea mai buna cale de a înțelege istoria, cultura și geologia Islandei. Vom putea vizita izvoare de ape geotermale, cascade, gheizere și faimosul Parc Național Thingvelir.

Ziua 3 - Snæfellsnes
După micul dejun, ne îndreptam spre Helnar, pe coasta de sud a peninsulei Snæfelsnes. Drumul ne va lua aproximativ 3 ore. Aici, avem o frumoasa panorama spre ocean în sud și spre misticul ghetar în nord. După-amiaza vom face o excursie de-a lungul coastei pentru a cunoaște zona și vom vizita ghetarul.

Ziua 4 – Snæfellsnes
Astăzi vom putea merge sa observam balenele la Ólafsvík, putem face o excursie cu barca la Arnarstapi, sa vizitam vestita plaja de lava cu roci magmatice din Djúpalónssandur sau să facem hipism la o ferma de cai din apropiere. Ca alternativa avem o excursie cu ferry-boat-ul la fiordurile din nordul Islandei.

Ziua 5 – Akureyri
Vom continua traseul spre est și vom vizita Akureyri, minunata 'capitala' a nordului Islandei, vestita pentru frumoasele sale cladiri din lemn, situata în partea sudica a fiordului Eyjafjörður - cel mai lung din Islanda. Astăzi avem ocazia să vizitam pe jos orașul și grădinile sale botanice, sa vizitam localitatile din apropiere sau să facem o plimbare cu ferry-boat-ul la pitoreasca insula, Hrísey.

Ziua 6- Mývatn
Dimineața vizitam Mývatn, numit și paradisul pasarilor. Petrecem după-amiaza și seara într-o tura de hiking în 'jungla de lava' din Dimmuborgir.

Ziua 7 – Mývatn
Zi libera pentru a explora regiunea – izvoare termale ( vizitarea Bailor Naturale Jarböðin), cascade, gropi ce emana sulf și satul Húsavík – punct de observare a balenelor.

Ziua 8 – Fiordurile de est – Seyðisfjörður/Egilsstaðir
Astăzi ne vom indrepta spre fiordurile estice ale Islandei și vom rămâne peste noapte la o pensiune din Egilsstaðir, important centru comercial al regiunii. Vom explora aceste minunate fiorduri și ne vom simți de parca ne-am întors în timp cu o suta de ani .

Ziua 9 – Sud-est-ul Islandei - Jökulsárlón – Skaftafelll
Ne deplasam de-a lungul fiordurilor de est cu posibilitatea de a ne opri pentru prânz într-un port pescaresc în Höfn, pe coasta de sud-est a Islandei. După amiaza continuam traseul pana la laguna glaciara, Jökulsárlón. Optional putem face o plimbare cu barca printre minunatele iceberg-uri. Apoi ne îndreptam spre est, către Parcul Național Skaftafell situat sub cel mai mare ghetar al Europei, Vatnajökul. Vom petrece urmatoarele 2 nopti la un hotel sau o pensiune din apropierea acestui Parc Național.

Ziua 10 – Parcul National Skaftafell
Astăzi vom explora pe jos parcul național și vom face o vizita la o 'limba' a ghetarului în apropiere de minunata cascada Svartifoss. Putem face de asemenea o vizita la sanctuarul pasarilor din apropiere de Skaftafelll.

Ziua 11 – Sud-vestul Islandei
Astăzi ne vom indrepta spre vest pentru a explora regiunile fertile, cu ferme din Islanda și plajele de lava situate de-a lungul coastei. Vom petrece urmatoarele 2 nopti la hoteluri sau pensiuni tipice zonei.

Ziua 12 – Sud-vestul Islandei
Astăzi putem explora cu mașini 4x4 vaile raurilor sau putem face o scurta excursie cu ferry-boat-ul la Insulele Westman plecând din noul port al coastei de sud, deschis în 2010. Ca o alternativa avem petrecerea întregii zile pe insule. În aceasta zi vizitam de asemenea cascadele Seljalandsfoss si Skógafoss situate de-a lungul rutei noastre. Putem lua cina la un restaurant unde se servesc homari și fructe de mare, Hafið Bláa, restaurant ce ne ofera și o minunata panorama spre Atlanticul de nord. Cazare la hotel.

Ziua 13 – Blue Lagoon  si zbor spre casa
După micul dejun ne îndreptam spre vest, spre celebra Laguna Albastră unde putem face o bine-meritata baie. După prânz facem o scurta excursie de-a lungul coastei peninsulei Reykjanes înainte de a ne deplasa către aeroportul Keflavík pentru a ne întoarce acasă.

 

Pretul include:
- Biletele de avion pentru cursele interne si internationale
- Taxele de aeroport
- Transferuri + transport
- Insotitor de grup roman.
- Cazarela pensiune in camera dubla
- Masa mic dejun
Pretul nu include:
- Taxele de intrare in rezervatii
- Alte mese decat cele specificate in program
- Bauturile alcoolice si nealcoolice
- Activitatile optionale
- Orice alte servicii solicitate de turisti, dar nespecificate in program
- Supliment camera single 350 euro

 

Pretul este calculat pentru inscrieri individuale in conditiile formarii unui grup de minim 4 persoane
Important: Ghidul este asigurat pentru grup. La cerere expresa, putem asigura si ghid individual. Va rugam soliciati oferta.

REDUCERI:
5% pentru Early Booking (min 6 luni in avans)

Reduceri: pentru inscrieri in grup si familii:
2.5% pentru 2 persoane
5% pentru 4 persoane
10% pentru 6 persoane

*pret promotional
(reducerile nu se cumuleaza si nu se aplica la programele aflate la pret promotional)

(function($){ $('video').prop('muted', true) })(jQuery); .video-container { object-fit: fill; }

Call Now

Aici Whatsapp 24/7