- AICI CALENDARUL EXPEDITIILOR PE 2023 -

CIRCUITE SAFARI IN KENYA SI TANZANIA

CIRCUITE SI EXPEDITII SAFARI
IN CELE MAI FAIMOASE PARCURI AFRICANE
SERENGETI, MASAIMARA, NGORONGORO, NAIVASHA, HELLS GATE

Toate programele includ zborurile, taxele de aeroport, taxele de parc si de rezervatii, pensiune completa in safari, ghid, etc..

KENYA SAFARI  Best Budget
6 zile, 1800 Euro

Safari in rezervatiile Maasai-Mara,
Naivasha, Hells Gate


Ziua 1-2: Zbor București - Nairobi
Imbarcare in mașinile 4X4 pentru safari (inseamna „calatorie”in Swahili).
Ceea ce ați văzut pana acum la Discovery TV sau la Animal Planet, veți vedea acum cu ochii dvs. Aceste rezervații sunt printre cele mai renumite din Africa.
Vom vedea in mediul lor natural elefanți, hipopotami, rinoceri, bivoli, zebre, antilope, girafe, struți, vulturi, lei, leoparzi, gheparzi, hiene, crocodili, maimuțe si multe alte animale.
Prima rezervatie este „Maasai Mara”. Pana acolo avem de parcurs 150 km pe sosea asfaltata si 80 de km de drum neasfaltat. Transferul dureaza 4-5 ore. Pe traseu vom lua masa de prânz tip picnic .
Cazare la Lenchada Tented Camp.

Ziua 3: Masai Mara. Vom petrece toata ziua explorând rezervația „Masai Mara”, cel mai frumos sanctuar kenyan al vieții sălbatice (peste 450 de specii de animale au fost înregistrate aici). Masai Mara este o o continuare de fapt a rezervației Serengeti din Tanzania. Numita astfel după războinicii Massai (locuitorii tradiționali) si după descrierea acestora a zonei văzuta de la înălțime - "Mara", care in limba Maa (limba Masai) înseamnă „pestriț", aceasta este faimoasa pentru populația sa excepționala de feline si pentru "Marea Migrație" anuala a zebrelor, gazelelor Thomson si antilopelor Gnu din Serenegeti.
Milioanele de Antilopele Gnu reprezintă specia cea mai numeroasa din ecosistemul Mara-Serenegeti. În jurul lunii iulie a fiecărui an, aceste animale dizgrațioase migrează într-o turma uriașa la nord de câmpiile Serengeti în căutare de pășune proaspăta, si revin la sud în jurul lunii octombrie.
Marea Migrație este unul dintre cele mai impresionante fenomene din întreaga lume animala, care implica un număr enorm de ierbivore, care atrag după ele si numeroși paradatori, in special lei si hiene.
Peste 450 de specii de pasări au fost identificate în parc, printre care vulturi,berze marabu,pasări secretar si struți.
Cazare la Lenchada Tented Camp.

Ziua 4:  Lake Naivasha. Dupa inca o vizita matinala a rezervatiei si o oprire optionala la un sat de Masai,vom pleca catre urmatoarea destinatie : Lake Naivasha. Astazi avem de parcurs din nou cei 80 km de drum neasfaltat si cca 100 de km de sosea asfaltata. Lake Naivasha, este un frumos lac cu apa dulce pe care optional se poate face o plimbare cu barca, printre hipopotami si numeroase pasari viu colorate.
După amiaza vom vom face o vizita în parcul „Hells gate” unul din putinele rezervatii unde se poate circula pe jos sau cu bicicleta (optional). Numele parcului este datorat activitatii vulcanice din zona și canionului care parca face legătura cu strafundurile pământului.
Ne vom caza la lodge în imediata apropiere a lacului Naivasha.

Ziua 5-6: Intoarcere la Nairobi (cca 150km pe drum asfaltat) traversand o frumoasa zona montana.
Zbor Nairobi-Bucuresti

Pretul include:
● Biletele de avion
● Taxele de aeroport
● Taxele de intrare in rezervatii
● Transferuri + transport auto
● Ghid vorbitor de limba engleza
● Cazare in camera dubla
● Masa pensiune completa (in safari)

Pretul nu include:
● Taxele de viza (50 USD)
● Bauturile alcoolice si nealcoolice
● Suplimentul pentru camera single 240 euro
● Orice alte servicii solicitate de turisti, dar nespecificate in program

NOTA: programele aflate la categoria Buget sau cele aflate in Promotie nu mai beneficiaza de nicio alta reducere sau promotie suplimentara sau cumulata.

 

ALTE PROGRAME CONEXE

Vedeti si 🡒

Ascensiune si safari

Kilimanjaro si/sau Mount Kenya apoi Safari

Insule Exotice si Safari

Safari si apoi relaxare in Insule Exotice

(function($){ $('video').prop('muted', true) })(jQuery); .video-container { object-fit: fill; }

Call Now

Aici Whatsapp 24/7